КАЛЕНДАР 2022 и джобен НОВ ЗАВЕТ на издателство ВЕРЕН

КАЛЕНДАР 2022 с библейско есе за всеки месец (издателство ВЕРЕН)
Настолен календар за 2022 г на издателство ВЕРЕН. Това, което го прави  различен от всички останали календари е есето на библейска тема за всеки месец от годината (намира се на гърба на всеки месец). За 2022 година 12-те есета са свързани с по един от популярните и празнувани църковни празници в България. Така не само ще се радвате на красивите снимки, справките за празници и събития, а ще имате и повод за размишление и четене. Това е една отлична възможност да споделите благовестието с близки и приятели по един различен и приятен начин.

Календарът е с 13 листа, цветен. Форматът е 24/17 см, което позволява при желание да бъде поставен и на стена. Има място за бележки за всеки ден от годината и календариум за цялата година. Включена е допълнителна информация за именните дни и по-важните православни църковни празници през 2022. Предвидено е място за отбелязване на лични и семейни събития.

https://veren.bg/настолен-календар-за-2022-с-библейски-текст-за-всеки-месец__15382

НОВИЯТ ЗАВЕТ С ПСАЛМИ И ПРИТЧИ (РИ Верен) джобен

Това е деветото издание на Новия Завет на издателство ВЕРЕН. Форматът е ДЖОБЕН, 10/16 см, корицата е с елегантен дизайн и кадифено покритие, с интегрална подвързия. Този тип подвързия съчетава предимствата на книгите с твърда подвързия и гъвкавостта на книгите с мека подвързия.
Изданието е с ПРЕПРАТКИ. Това е първото съвременно джобно издание на Новия Завет с препратки в текста.

https://veren.bg/новият-завет-с-псалми-и-притчи-(ри-верен-джобен)__15928

1 comment on КАЛЕНДАР 2022 и джобен НОВ ЗАВЕТ на издателство ВЕРЕН

  1. Моля да подбирате по-качествени библейски преводи, от този нищо не се разбира, все едно е автоматичен. Така оставам с впечатлението, че на автора му е все едно дали някой ще прочете това или само ще си вземе парите. Съжалявам, ако съм прозвучал грубо, но така изглежда отстрани.
    Веселин Крумов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.