Comments

 1. Сашо Петков

  Отзад се виждат столовете, които църквата на Еленков му беше подарила.

 2. Янко Добрев- Силистра

  АЗ ПРЕДЛАГАМ ДА СЕ ОТВОРЯТ И ПРИСЪДИТЕ,ЗА ДА СЕ ВИДИ КОЙ ЗА КАКВО Е ЛЕЖАЛ В ЗАТВОРА ПО ВРЕМЕТО НА КОМУНИЗМА.ЗНАМ ОТ СВИДЕТЕЛИ,ЧЕ П-Р ХРИСТО КУЛИЧЕВ Е РАЗБИЛ С БРАДВА ВРАТАТА НА ОФИСА НА ЦЪРКВАТА И СЕ Е ОПИТАЛ ДА СЕ САМОРАЗПРАВИ С ПАСТОРА,ДОШЛИ СА МИЛИЦИОНЕРИ И СА ГО ЗАДЪРЖАЛИ,И СПОРЕД ИЗДАДЕНАТА ПРИСЪДА Е ЛЕЖАЛ В ЗАТВОРА ЗА ХУЛИГАНСТВО,А НЕ ЗАРАДИ ВЯРАТА СИ.ОСТАВЕТЕ ГО СТАРЕЦА НА МИРА И НЕ ГО ПРАВЕТЕ КАКЪВТО НЕ Е.А ВИЕ,КОИТО НАЙ-МНОГО РОВИТЕ ДА СЕ ОТВОРЯТ ДОСИЕТАТА,ПОВЯРВАХТЕ И БЯХТЕ ИЗГРАДЕНИ КАТО ЛИДЕРИ ТОЧНО ОТ СЛУЖЕНИЕТО НА ТЕЗИ ПАСТОРИ,КОИТО ИСКАТЕ ДА БЪДАТ ОПОЗОРЕНИ КАТО АГЕНТИ НА ДС.СЛАВА БОГУ ЧЕ АПОСТОЛ ПЕТЪР НЕ Е МЕЖДУ НАС СЕГА.СИГУРНО И НЕГО ЩЧХТЕ ДА ГО ЗАКЛЕЙМИТЕ И ДА ГО ПРИЗОВЕТЕ ПУБЛИЧНО ПРЕД ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ПОКАЕ ЗА ОТРИЧАНЕТО СИ ОТ ИСУС.

 3. п-р Христо КУЛИЧЕВ Article Author

  Пастирят, който е божии служител трябва да е открит и чист и досието на всеки трябва да се отвори

 4. Dimitar Podgorski Article Author

  Брат Христо не сама да се отварат а и да се съабщът кои са в нашият съюз има 2 които са и в ръководството .-

 5. Господин Влаев(брат Динко)

  Не само да се отворят и не само на пастири-на всички членове на църквите!Но и да се отстранят от всяко служение!

 6. Мина Илиева

  Моята майка, която беше истинска християнка и беше преживяла доста черни дни заради това, че е дъщеря на пастир, беше против отварянето на досиетата, защото злото поражда зло, озлобление и един непрекъснат кръговрат на лошотията. Християнството учи да прощаваме и на враговете си. Тя им бе простила в душата си и дори не пожела да отвори досието на баща си и види кои са го предавали. Всеки е отговорен за делата си и рано или късно ще си получи заслуженото. Стига вече сме ровили в мръсната пепел на онова време. Нека се опитаме да обичаме дори враговете си, това мъничко ще промени тези около нас.

 7. Mima Cholakova

  Наистина,последни времена са и по-важно е да прощаваме и вървим напред,а относно отваряне на досиетата не виждам смисъл-всеки и за всичко ще отговаря за живота си пред Бог!

 8. ИВА

  Ако някой е изграждан от някого ,то е от св.дух ,а не от доносниците

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.