Среднощна молитва

Псалм 113: 5-8:
5 Кой е подобен на Господа, нашия Бог, който обитава високо, 6 който се смирява, за да види нещата, които са на небето и на земята! 7 Той издига бедните от праха и издига нуждаещите се от тъмницата; 8 за да го постави с първенци, дори с първенците на народа си.

Съдба може да бъде определена като вашата определена от Бог дестинация в живота. Изпълнявайки вашата съдба просто означава да живеете живота, който Бог ви е определил да живеете в този свят. Всяко Божие дете има славна съдба. Еремия 29:11 ни казва, че Бог има план за славно бъдеще за всичките Си деца. Човек не живее истински, докато не започне да актуализира своята съдба. Нито един мъж или жена не е създаден да бъде посредствен, ние, където всички сме създадени с конкретна цел, която да изпълним на земята. Всички ние бяхме внимателно проектирани от Бог за конкретни задачи на земята. Няма значение обстоятелствата около раждането ви, няма значение кои са родителите ви, където Бог ви е позволил да дойдете на този свят, Той ви е дал славна съдба. Ние служим на добър Бог, който е благословил всичките Си деца преди създаването на света, Той ни е благословил с всички духовни благословии в небесата. Той е дал на всеки един от нас светло бъдеще, пълно с добри неща, но ние трябва да открием съдбата си в живота. Съдбите не просто се отпускат върху хората, а хората откриват съдбите си. Бог няма да насилва Своята воля върху никой човек, дори ако това е добре за него, Той е Бог, който уважава нашия избор, Второзаконие 30:19. Докато не откриете съдбата си, никога не можете да ходите в нея и един от основните начини да я откриете е чрез молитви. Днес ние участваме в трикратна молитвена програма с етикет: Среднощна молитва за изпълнение на съдбата ви. Тези молитви трябва да се молят 3 нощи, започвайки от полунощ.

Мисията на дявола в нашия живот е да убиват, краде и унищожава, Йоан 10:10. Дяволът е убиец и крадец на съдби. Говори се, че най-богатата част на света днес е гробовият двор. Там, където мнозина загинаха, без да изпълнят съдбите си. Много страхотни хора днес се скитат по улиците като обикновени хора, защото дяволът ги е ограбил от славните им съдби. Това наистина е голяма трагедия. Проповедникът в книгата на Еклисиаст 10: 7 го излага по този начин: 7 Видях слуги на коне и князе да ходят като слуги по земята.

Среднощни молитви Първа програма.

1. Господи, благодаря Ти, че разпръсна враговете на моята божествена съдба.

2. Всяко заклинание, ритуал и магьосничество се противопоставят на съдбата ми, падат и умират в името на Исус.

3. Аз правя нищожното, влиянието на поглъщачите на съдбата в името на Исус.

4. Всяко домашно нечестие, борещо се да пренареди съдбата си, да падна и да умра, в името на Исус.

5. Моята съдба е привързана към Бога, затова решавам, че никога не мога да се проваля в името на Исус.

6. Отказвам да бъда програмиран срещу моята божествена съдба, в името на Исус.

7. Разрушавам всеки запис на моята съдба в морския свят, в името на Исус.

8. Всеки олтар, монтиран срещу моята съдба на небесата, да бъде демонтиран в името на Исус.

9. Отхвърлям всяка сатанинска алтернатива за моята съдба, в името на Исус.

10. Зли котли, няма да сготвите съдбата ми, в името на Исус

11. Унищожавам всеки котел и магьосничество срещу съдбата си, в името на Исус.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.