Развий лидера в теб

Развий лидера в теб
Ако вече сте прочели бестселъра “Двадесет и едно задължителни качества на лидера” от Джон К. Максуел, попълнете своята лидерска библиотека с фундаменталната книга на същия автор “Да изградим лидера в себе си.”

В тази запомняща се творба, продадена вече в тираж над 750 000 копия, доктор Максуел споделя своя опит в изкуството да се изграждат изключителни лидери. Ако бъдат приложени във вашия живот – и в живота на вашата организация – тези доказани от времето принципи ще донесат положителна промяна посредством личен интегритет и самодисциплина.

Независимо от това къде се намирате върху стълбата на лидерството, “Да изградим лидера в себе си” ще ви вдъхнови да въодушевите останалите чрез отговорно и прозорливо лидерство.

Ако имате желание – или може би призвание – да бъдете лидери, Джон Максуел ще ви помогне да постигнете виждането, влиянието и мотивацията, необходими за постигането на успехи в лидерството. Нека “Да изградим лидера в себе си” ви даде ясна престава за лидера, който можете да сте сега и в бъдеще.

Джон К. Максуел, известен като експерта на Америка по лидерство, всяка година изнася лично лекции пред стотици хиляди хора. Той е споделял своите принципи за лидерството в 500 водещи американски компании, във Военната академия на САЩ в Уест Пойнт и в спортни организации като NCAA, НБА и НФЛ. Доктор Максуел е основател на няколко организации, между които “Максимъм Импакт”, посветена на това да помага на хората да постигнат своя лидерски потенциал. Той е автор на повече от тридесет книги, сред които “Двадесет и един неопровержими закона на лидерството”, “Да се превърнем в личност с влияние”, “Пътуване към успеха”, “Да изградим лидера в себе си” и “Да изградим лидерите около нас”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.