Молитва за служители и служения

Заповядвам на всеки зъл дух на опозиция и репресия срещу служението на Евангелието да спре всяка своя атака, план, стратегия и опит да конфронтира делото на спасение, освещение, изцеление и освобождение от демони.

В името на Исус Христос, арестувам всеки крадец, грабител, унищожител, пояждач на нашата благодат, помазание, физическа сила и финансово благословние нужни за работата на служението и им заповядвам веднага да върнат всичко което са отнели в миналото.

Връзвам ги заедно с всеки дух на клевета, клюки, обиди, слух, скандал, присмивач, многознайство, високумство, които създават разделение и опозиция (Юда 1:18) и им заповядвам да отидат в клетката и да чакат докато Божия ангел ги отведе в бездната.

В името на Исус, взимам апостолски авторитет над всички предвидени и непредвидени, планирани и случайни, бъдещи ситуации и стратегии на врага и обръщам силите му в бяг против него, с празни ръце и ограбени от всяко оръжие, единство и власт.

В името на Исус заповядвам пълно объркване в редиците на врага и пълна липса на разбиране помежду им.

Декларирам пълно изцеление, освобождение и многократно благословение върху живота ни, семействата ни, работата и служението ни и отдавам цялата слава за победата в кръвта на Исус Христос. АМИН!

18 comments on Молитва за служители и служения

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.